Sex kontakt norge deep throat sex

sex kontakt norge deep throat sex

Jeg brakk meg ikke Man kan styre brekningsrefleksen. Folk har også forskjellig brekningsrefleks, min er ikke så sterk. Jeg hadde ikke gitt noen blowjob før jeg møtte kjæresten min, og i begynnelsen brakk jeg meg nesten hele tiden og fikk ikke inn mer enn penishodet.

Nå er jeg kanskje ,5cm unna å "ta" hele, og jeg brekker meg generelt mye mindre kommer litt an på dagsformen. Enn så lenge er jeg ikke fan av throatfucking, får helt noia av det og synes det er grusomt, men deepthroating hvor jeg har kontrollen kan jeg like! Øver på det hver gang han får blowjob.

Og at han holder meg hardt i håret og tar meg i munnen, eller holder hodet mitt fast langt nede på penisen hans helt til jeg virkelig trenger luft. Faktisk det jeg blir våtest og kåtester av når det kommer til sex, hvert fall raskest, blir egentlig klar bare han tar litt hardt i meg.

Bare man gjør som man er moden for, i kropp og sjel, og er litt eventyrlig og lærelysten, samt setter grenser, så kan sex i alle dens former gi oss mye spennende: Alt handler om sex, utenom nettopp sex, sa en kjent filosof.

Gagging og deepthroat, vel der skal man som jente være litt submessig anlagt om man skal ha noe som helst ut av det. Og det er det jo flere kvinner som er, heldigvis for dere menn. Så lenge det handler om frivillighet, er alt lov i sekslivets gleder.

Så enig så enig. Ikke jeg heller, og jeg har testet. Jaha, mange sånne fora antar jeg. Nei, ikke hørt om. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Deepthroat » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2.

AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted May 23, Share this post Link to post Share on other sites. Sannerlig   Report post  ·  2. Capricae   Report post  ·  3. Report post  ·  4. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Første gangen du har hørt om denne filmen? Hold dere til munnsex eller Blow Job, å betegne munnsex til Deep Throat nå blir for dumt..

Variasjon i språket er bra, ifølge min gamle norsklærer: Deep Throat er vel en betegnelse for at typen presser seg så langt ned i svelget til den stakkars jenta at hun kan komme til å brekke seg Følte virkelig med henne! BJ's er deilige å gi, men kan vel ikke være meninge at man skal ha hele utstyret ned i halsen!!

Noen som har spydd eller holdt på å spy under suging? Men det får jeg hver gang jeg pusser tennene også nesten DP er en variant av munnsex - din knott. Akkurat som suging, slikking, munnknull osv osv osv Nei, breknings-opplegget kalles gagging, tror jeg. Da er målet å få henne til å brekke seg. Sikkert digg med ekstra rykninger rundt pikken fra svelget hennes når oppkastet presses opp, vettu!

Share this post Link to post Share on other sites. Sannerlig   Report post  ·  2. Capricae   Report post  ·  3. Report post  ·  4. Faerunpedia   Report post  ·  5.

Skjønner ikke hvordan man får det til uten å brekke seg. Report post  ·  6. Florence   Report post  ·  7. Report post  ·  8. Jeg tror ikke det er noe for meg. Report post  ·  9. Noen liker gagging såklart men det går an å like deepthroath uten å like gagging.

Report post  ·  Synes det er veldig tennende. Gothminister   Er generelt veldig glad i røff sex og å bli mis brukt av kjæresten! Slike jenter det vil gamle Norge ha.

Slo meg et sekund etter at jeg postet det der, at du ville tumle inom og kommentere det haha Bare man gjør som man er moden for, i kropp og sjel, og er litt eventyrlig og lærelysten, samt setter grenser, så kan sex i alle dens former gi oss mye spennende: Vi har muligens diskutert før? Sikkert digg med ekstra rykninger rundt pikken fra svelget hennes når oppkastet presses opp, vettu!

Det har ikke særlig med munnsex å gjøre. Men det er forskjel på blowjob og deep throat. Noen ganger er det ille, andre ganger er det ikke et problem i det hele tatt Ja, og hvorfor skrev jeg DP når jeg mente DT? Og DT er en variant av munnsex. Det var jo et artig forslag fra en som ikke klarer å begynne setningene med stor bokstav.

Det med brekninger under tannpuss er merkelig. Det skjer bare når jeg pusser tunga da, litt langt bak. Å svelge tabletter kan også være en utfordring. Å kritisere noen for å bruke ordet DT blir for dumt, når det er DT og ikke "vanlig" munnsex det snakkes om. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Vi mener selvfølgelig at Deep Throat spray er et fantastisk produkt!

Ønsker du flere synspunkter har vi mange flotte kunder som gjerne vil dele sine erfaringer med deg, under finner du alle kundekommentarer for dette produktet. Har du egne erfaringer du gjerne vil dele? Den bedøver godt - kjennes nesten ut som tannlegebedøvelse i halsen og bakre del av tunga. Merker ikke at du for noe hardt og godt nedover i spiserøret bare å nyte så lenge du orker til det er tid for tømming. Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette.

Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk. Navn, Epost, Kommentar og Karakter må fylles ut. Se over at du har fylt inn alle feltene før du prøver igjen.

Få inspirasjon og kunnskap på vår side NyeVibber.

sex kontakt norge deep throat sex Ja, og hvorfor skrev jeg DP når jeg mente DT? Deep throating derimot går an om jeg barbert vagina tantric massasje oslo full kontroll. Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Go To Topic Listing Seksualitet. BJ's er deilige å gi, men kan vel ikke være meninge at man skal ha hele utstyret ned i halsen!! Noen som har spydd eller holdt på å spy under suging? Jeg brakk meg ikke

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *